EU-val och Mors dag – få gratis medlemskap på Släktingar.se

euval2014Nu på söndag är ett viktigt datum som förtjänar att uppmärksammas lite extra. Den 25 maj är det nämligen både val till Europaparlamentet och Mors dag. Eftersom vi dessutom precis öppnat ett Twitter-konto (@slaktingarse) vill vi passa på att fira detta genom att ge bort gratiskonton på Släktingar.se.

Vi är en politiskt obunden tjänst men vi tycker att EU-valet är väldigt viktigt eftersom det inte bara påverkar oss svenskar utan dessutom många miljoner andra människor i och utanför Europa. Förra valet 2009 röstade knappt hälften av svenskarna vilket är på tok för dåligt.

För att göra det vi kan för att få fler att rösta så ger vi bort tre månaders gratis medlemskap på Släktingar.se till alla som röstar i EU-valet. Det du behöver göra är att ta en bild på ditt röstkort och lägga ut denna på Twitter, Facebook eller Instagram med hashtaggen #slaktingareu senast nu på söndag den 25 maj. Du får gärna också skriva några ord om varför du röstar men det är inte obligatoriskt.

euval2014-rostkort

Du kan förtidsrösta på många platser i landet fram till lördag den 24 maj. Vill du läsa mer om EU-valet så kan du göra det på Valmyndighetens hemsida.

Söndagen den 25 maj är det som sagt var också Mors dag. Vi tycker visserligen att alla människor förtjänar att uppmärksammas oavsett vilken dag det är men många av oss tänker ändå lite extra på våra mödrar just denna dag. Mors dag instiftades i Sverige redan 1919 på initiativ av författaren Cecilia Bååth-Holmberg och fyller alltså snart 100 år.

Hur uppmärksammar du själv eller din familj Mors dag? Struntar ni i det helt? Lägg ut en bild och/eller lite text på Twitter, Facebook eller Instagram med hashtaggen #slaktingarmorsdag senast nu på söndag den 25 maj så får du ett helt gratis tre månader långt abonnemang på Släktingar.se utan bindningstid.

Det går bra att delta i bägge dessa minikampanjer. Du får då naturligtvis sex månader gratis.

Vi kommer att aktivera alla gratiskonton med början nu på söndag. Om du inte har hört något från oss före den 6 juni så var vänlig kontakta oss.

Märkta på:,,

En tanke på “EU-val och Mors dag – få gratis medlemskap på Släktingar.se

  1. Pingback: Gilla oss på Facebook – få tre månader gratis | Släktingar-bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner