SOS barnbyar

Vi hoppas att ni alla haft ett trevligt midsommarfirande inom eller utom Sverige. Innan arbetsveckan åter börjar för en del av oss vill vi passa på att berätta om vår satsning på välgörenhet.

SOS barnbyar gör sedan mer än ett halvt sekel tillbaka varje dag sitt bästa för att hitta ett nytt hem till barn som blivit övergivna eller föräldralösa. Idag bedrivs verksamhet i bland annat Kenya, Mongoliet, Kambodja och Bolivia. Vi på Släktingar.se tycker precis som många andra att de gör ett väldigt bra jobb och vill gärna vara med och bidra till att de kan fortsätta hjälpa utsatta barn över hela världen. Därför skänker vi från och med nu till och med den 31 augusti 2014 50 kronor till SOS barnbyar för varje betalande medlem och år. Det vill säga, om du beställer ett ettårsabonnemang skänker vi 50 kronor och om du beställer ett femårsabonnemang skänker vi 250 kronor.

Passa på att bli medlem innan sommarens slut så bidrar du inte bara till en bättre tillvaro för utsatta barn utan du får dessutom ta del av våra tillfälligt nedsatta priser.

En glad sommar önskar vi alla!

Märkta på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner