Nytt fokus på slaktarna och slaktforskning

Sven O. Gustafsson slakteri i Gävle, grundat 1920

Edit: OBS! Detta var naturligtvis ett aprilskämt.

På internet brukar man ofta undvika våra svenska bokstäver å, ä och ö i domännamn (hemsideadressen) och e-postadresser. För att undvika missförstånd för framför allt amerikanska kunder så kommer vi på Släktingar nu därför att fokusera på forskning om slakt och slaktare. Slaktforskning på riktigt helt enkelt.

Ny unik marknad

Vi tror att vi genom denna förändring kommer att nå en helt ny marknad. Slaktarna och deras familjer har ofta glömts bort i historien och vi vill därför lyfta fram dessa lite extra.

– ”Ingen har tidigare utnyttjat denna smala nisch inom forskningen och vi vill gärna vara pionjärer på området.”, säger den nya kvalitetsansvarige Kättil Yxskaft.

Motvikt till vegetarianismen

Vi ser idag en trend av att allt fler byter till en halv- eller helvegetarisk kost. Denna förändring lyser också igenom i skolmaten. Finns det då inte en risk att skrämma bort många potentiella kunder i och med denna förändring?

”Man kan inte slakta en zucchini? Slakten var tidigare en naturlig del av det dagliga livet även för barnen på gården. Vi tror att många i det moderna samhället saknar detta inslag idag. Nu kan vi i alla fall hjälpa människor på traven att förstå hur deras förfäder levde och kanske inspirera fler unga att välja slaktaryrket. Då har vi nått vårt mål.”, säger forskningschefen Inge Pardon.

Vi tror att vi på det här viset kan bli mycket tydligare i vår kommunikation och nå kunderna på ett helt nytt sätt. Vi slipper alla de missförstånd som vårt domännamn och vår hemsideadress kan ge upphov till.

Välkommen till slaktforskningens underbara värld!

Märkta på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner