Släktforskningens dag, nedsatta priser och fototävling

malteriet-lovstabruk

Imorgon lördag är det Släktforskningens dag här i Sverige. Detta firar vi på Släktingar.se stort genom att sänka priserna på alla våra abonnemang från och med nu till och med den 31 mars 2015. Vårt billigaste abonnemang kostar därmed endast 399 kronor. Ytterligare information hittar du i beställningsformuläret här.

Samtidigt drar vi igång en fototävling där vi vill passa på att lyfta fram den svenska landsbygden. Det enda du behöver göra är att fotografera en by, en gård, ett torp, en gammal kvarn eller någon annan byggnad på landsbygden. Du måste också veta namnet på ditt utvalda motiv. Vi tillåter alltså inte stadsbilder i den här tävlingen utan endast platser belägna i en landsbygdssocken.

Det är tillåtet att skicka hur många bilder du vill. Alla bilder måste dock skickas i separata mail till tavling@slaktingar.se och i mailet ska också anges exakt vad bilden föreställer. Vi kommer att välja ut de fem (5) bästa fotograferna som vardera får ett års gratis abonnemang på Släktingar.se (ordinarie pris 799 kr). Tävlingen är även öppen för befintliga kunder som i händelse av vinst kommer att få sitt abonnemang förlängt med ett år.

OBS! Alla fotografier måste vara tagna av dig själv och genom att delta i tävlingen ger du Släktingar.se tillåtelse att använda bilden utan begränsningar.

Tävlingen pågår till och med den 10 april 2015.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner