Glad påsk – ett generöst påskerbjudande

För att fira den av många efterlängtade påskhelgen, och förhoppningsvis vårens intåg i vårt avlånga land, så vill vi på Släktingar.se passa på att vara lite extra generösa. Med början nu fram till och med annandag påsk, måndagen den 2 april 2018, så erbjuder vi nämligen alla ett obegränsat abonnemang hos oss för endast 499 kronor. Du får därmed tillgång till vår ständigt växande databas utan någon som helst tidsbegränsning.

Vi på Släktingar.se arbetar på att bygga en databas med information om hela Sveriges befolkning i historisk tid, från Ystad i söder till Haparanda i norr. Redan idag är antalet personer sexsiffrigt och det ökar för varje dag. Till skillnad från andra databaser så kontrolleras alla våra uppgifter av erfarna forskare görs vilket gör att vi kan hålla en mycket hög kvalitet i vår tjänst men detta kräver också resurser. Källhänvisningar finns även tillgängliga i vår databas. Därför hoppas vi att just du vill vara en del av vår spännande resa framåt. Ju fler medlemmar desto bättre blir vår tjänst för alla så tipsa gärna vänner och bekanta om vårt påskerbjudande.

Som medlem på Släktingar.se kommer vi dessutom att forska på just din släkt och du får uppdateringar så snart någon ny information finns tillgänglig i vår databas. Du kan även se om du är släkt med någon känd person ifall du är intresserad av det.

Fira påsken lite extra genom att ta del av vårt generösa erbjudande och bli en del av Släktingar.se. Du får inte bara tillgång till en databas utan du gör dessutom en god gärning för släktforskningen i Sverige.

Det enda du behöver göra för att utnyttja erbjudandet är att fylla i formuläret på vår hemsida och betala fakturan som vi skickar ut till din e-postadress.

Här nedan är ett par bilder som visar hur det kan se ut i vår databas:

En riktigt glad påsk önskar vi er alla!

Märkta på:

3 thoughts on “Glad påsk – ett generöst påskerbjudande

 1. Marianne Helenius

  Låter väldigt intressant med obegränsat abonnemang.
  Men betyder det att också mina redan betalda forskningstimmar ökar med 5 tim/år eller hur fungerar det.
  Hälsningar
  Marianne Helenius

  1. Släktingar.se inläggets författare

   Hej Marianne. Nej, man får för alltid tillgång till hela databasen + de inledande garanterade fem timmarna som vanligt på kontot. Man kan sedan köpa till ytterligare timmar om man vill att det ska gå snabbare. Den garanterade forskningen prioriteras alltid men det ska till väldigt mycket om man ändå inte får minst fem timmar under året. Ju fler medlemmar desto större är chansen att vi ändå forskar även på din släkt.

 2. Pingback: En grov hustrumisshandel i 1700-talets Östergötland – Släktingar-bloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner