Är du på Släktforskardagarna i Borås?

Borås Caroli kyrka

Idag, lördagen den 24 september 2019, inleds Släktforskardagarna i Borås. Släktforskardagarna är ett arrangemang som anordnats i augusti varje år av Sveriges Släktforskarförbund och dess medlemsföreningar runt om i landet. Är du en av besökarna i år så får du också ett gratis medlemskap hos oss på Släktingar.se!

Det enda du behöver göra är att dela detta blogginlägg på din egen blogg, på din Facebook-sida eller på Twitter. Skicka sedan en länk till delningen, en bild på din biljett från Släktforskardagarna, ditt namn och din adress med e-post till oss på support@slaktingar.se. Detta gratis medlemskap ger full tillgång till vår databas precis som vanligt med undantag för att inga forskningstimmar ingår. Erbjudandet gäller endast under helgen, alltså idag lördagen den 24 augusti 2019 och imorgon söndagen den 25 augusti 2019.

Släktforskardagarna brukar besökas av mellan 3000 och 5000 besökare per gång och är därmed en av de största genealogiska arrangemangen i världen, till och med större än den tyska motsvarigheten Deutscher Genealogentag vilket är imponerande med tanke på att Tyskland har mer än 80 miljoner invånare att jämföras med Sveriges 10 miljoner.

Släktforskardagarna 2019 arrangeras av Borås Släktforskare i samarbete med Sveriges Släktforskarförbund och huvudsponsorn Arkiv Digital. Borås Släktforskare är en ideell förening med uppgift att främja släkt- och bygdeforskning. Föreningen är en av ca 165 organisationer som är anslutna till Sveriges Släktforskarförbund och har 650 medlemmar. Sveriges Släktforskarförbund håller som vanligt även riksstämma och medlemskonferens i samband med mässan. Årets tema är ”Kyrkans skatter”.

Släktforskardagarna 2020 kommer att äga rum i Skövde och 2021 arrangeras Släktforskardagarna i Göteborg i samband med stadens 400-årsjubileum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner