Pröva på Släktingar.se för bara 79 kronor

slaktingar-se-new-front

Vi på Släktingar.se har flera gånger fått frågan om vi inte kan erbjuda månadsvis betalning för de som bara vill prova på vår tjänst eller inte kan eller vill betala för minst ett helt år på förhand. Nu så kan vi äntligen erbjuda detta. För bara 79 kronor per månad kan du som väljer att betala med kort prenumerera på vår tjänst precis så länge du önskar. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Om du väljer att betala månadsvis så har du fortfarande tillgång till hela vår databas och samtliga funktioner så länge du är medlem hos oss. Vi kommer emellertid att sluta forska specifikt på din släkt om du väljer att avsluta prenumerationen.

Vi sparar naturligtvis inga kortuppgifter hos oss utan alla kortbetalningar sker säkert och krypterat genom vår betalningspartner.

Om du har några frågor eller funderingar så får du gärna höra av dig till oss. Vi önskar dig hjärtligt välkommen till oss på Släktingar.se för att börja ta del av din egen släkthistoria!

2 thoughts on “Pröva på Släktingar.se för bara 79 kronor

 1. Kerstin Dahlqvist

  Hej!
  Jag hittar ej var man betalar.
  Skickar ni inbetalningskort?
  Sen har jag en annan fråga. Min mormor föddes utom äktenskapet i Stockholm. Hon kom sedan till fosterföräldrar i Småland.
  Jag har namnet på min biologiska mormorsmor men inga uppgifter om min mormorsfar.
  Vet ni hur man gör för att ta reda på det?
  Vänlig hälsning,
  Kerstin

  1. Släktingar.se inläggets författare

   Hej!

   Om man vill prenumerera månadsvis för 79 kr/månad så sker betalning direkt med kort i slutskedet av beställningen. Betalning för årsabonnemangen görs via faktura som skickas med e-post.

   Det finns lite olika sätt att försöka hitta fadern till utomäktenskapliga barn (mycket beroende på vilken tidsperiod det handlar om) men det är tyvärr långt ifrån alltid som det går att säkerställa fadern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner