Lite värme i vinterkylan – ett generöst erbjudande!

Trots att vi närmar oss slutet av mars månad och många av er säkert längtar efter våren så har vintern tagit ett fast grepp om landet igen. Därför vill vi passa på att sprida lite värme i form av ett generöst specialerbjudande som endast gäller under helgen.

Alla som beställer ett av våra årsabonnemang får istället ett abonnemang för endast 799 kronor som löper på obestämd tid, det vill säga så länge ni lever eller vår tjänst finns kvar. Ni får precis som alla andra tillgång till hela vår databas som ständigt växer i storlek och har tillgång till vår vanliga e-postsupport precis som övriga medlemmar.

Förutom att ni får veta mer om er egen släkt så bidrar ni med ert medlemskap till att bygga den största databasen i Sverige med professionellt framtagna släktforskningsuppgifter som endast baseras på fakta i form av originalkällor. Ju fler medlemmar desto snabbare går vår forskning framåt för alla så berätta gärna för era vänner och bekanta om vår tjänst. En vinst för er och en vinst för släktforskningen i Sverige med andra ord.

Nu då? Det enda ni behöver göra är att beställa ett av våra årsabonnemang här:
http://www.slaktingar.se/bli-medlem.

Oavsett vilket ni väljer så kommer vi att skicka en faktura på endast 799 kronor, det vill säga vårt vanliga pris för ett år. Detta gäller bara för årsabonnemangen, alltså inte prova på-abonnemanget. Om ni skulle välja detta måste ni kontakta oss i efterhand för att kunna ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller från och med nu fram till och med nu på söndag den 18 mars 2018 klockan 23.59.59.

Märkta på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner